Dacia România
Motorizări crossover Sandero Stepway

Motorizări Noul Sandero STEPWAY COMFORT

     

Motorizări disponibile

STEPWAY ESSENTIAL
STEPWAY ESSENTIAL
STEPWAY COMFORT
STEPWAY COMFORT

Benzina+GPL (1)

ECO-G 100de la
13.000 EUR
de la
13.900 EUR
TCe 90de la
12.700 EUR
de la
13.600 EUR
TCe 90 CVTde la
13.800 EUR
de la
14.700 EUR
sandero stepway simulator de consum
Ai îndoieli cu privire la motorul cel mai potrivit pentru tine?Găsește-l pe cel de care ai nevoie folosind simulatorul nostru de consum.
Estimează consumul

Specificații detaliate

Motorizări eficiente

O combinație extrem de utilă! Controlează consumul și redu bugetul de întreținere, cu motorizările Dacia proiectate pentru a face față drumurilor zilnice.

  • Noul Sandero Stepway ECO-G 100

ECO-G 100

ECO-G: economii

 

Noul Sandero Stepway este acum disponibil cu motorizarea Dacia cu alimentare dublă, benzină și GPL: ECO-G. Montată din fabrucă, instalația este sigură și eficientă. ECO-G oferă o alternativă mai ecologică și mai curată. Cu această soluție poți reduce costurile cu combustibilul și în același timp emisiile de CO2. Și asta nu e tot! Ușor de utilizat, dispune de 2 rezervoare de combustibil – unul pentru benzină și unul pentru GPL – care permit mărirea semnificativă a autonomiei noului Sandero Stepway. Cu turbocompresor și 100 CP, motorizarea ECO-G îmbină economia cu plăcerea de a conduce.

Cu motorizări pe benzină echipate cu filtru de particule, ce respectă noile standarde Euro 6 în vigoare, Noul Sandero Stepway îmbină confortul deplasării cu grija față de mediul înconjurător.

TCe 90

Versatil

 

Cuplat la o cutie de viteze manuală, acest motor turbo cu 3 cilindri, de 90 CP, de ultimă generație, este mai ecologic și se remarcă prin răspuns și elasticitate incredibile. Datorită distribuției pe lanț, poți face economii suplimentare și reduce bugetul zilnic de întreținere. Atât de inteligent!

TCe 90 CVT

Confortabil

 

Descoperă o experiență la volan plăcută, fără întreruperi! Echipat cu noua generație de cutie de viteze automată CVT, acest motor turbo, cu 3 cilindri, de 90 CP asigură o pornire lină de pe loc, elasticitate la accelerare și schimbări ale treptelor de viteză fără întreruperi în transmiterea forței de tracțiune. Relaxează-te!

Ești pregătit să pleci la drum la volanul noului model Dacia Sandero Stepway?

   

S-ar putea să-ți placă și

Noul Sandero
Noul Sandero
de la 9.050 EUR
Noul Logan
Noul Logan
de la 8.850 EUR
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe