Motorizări crossover Sandero Stepway

MOTORIZĂRI DACIA SANDERO STEPWAY

     

Motorizări disponibile

STEPWAY ESSENTIAL
STEPWAY ESSENTIAL
STEPWAY EXPRESSION
STEPWAY EXPRESSION
STEPWAY EXTREME
STEPWAY EXTREME
STEPWAY EXTREME+
STEPWAY EXTREME+

Benzina (3)

TCe 90
de la 14.600 EUR
de la 15.500 EUR
TCe 90 CVT
de la 17.100 EUR
de la 18.100 EUR
TCe 110
de la 17.500 EUR
de la 18.200 EUR
ECO-G 100
de la 15.200 EUR
de la 16.100 EUR
de la 17.100 EUR
de la 17.800 EUR
sandero stepway simulator de consum
Ai îndoieli cu privire la motorul cel mai potrivit pentru tine?
Găsește-l pe cel de care ai nevoie folosind simulatorul nostru de consum.

Specificații detaliate

Motorizări eficiente

O combinație extrem de utilă! Controlează consumul și redu bugetul de întreținere, cu motorizările Dacia proiectate pentru a face față drumurilor zilnice.

Benzină

Cu motorizări pe benzină echipate cu filtru de particule, ce respectă noile standarde Euro 6 în vigoare, Sandero Stepway îmbină confortul deplasării cu grija față de mediul înconjurător.

TCe 90

Versatil

 

Cuplat la o cutie de viteze manuală, acest motor turbo cu 3 cilindri, de 90 CP, de ultimă generație, este mai ecologic și se remarcă prin răspuns și elasticitate incredibile. Datorită distribuției pe lanț, poți face economii suplimentare și reduce bugetul zilnic de întreținere. Atât de inteligent!

TCe 90 CVT

Confortabil

 

Descoperă o experiență la volan plăcută, fără întreruperi! Echipat cu noua generație de cutie de viteze automată CVT, acest motor turbo, cu 3 cilindri, de 90 CP asigură o pornire lină de pe loc, elasticitate la accelerare și schimbări ale treptelor de viteză fără întreruperi în transmiterea forței de tracțiune. Relaxează-te!

SCe 65

Accesibil 

 

Cuplat la o cutie de viteze manuală, acest motor modern și economic cu 3 cilindri, de 65 CP, este proiectat pentru optimizarea deplasărilor urbane la bordul modelului Sandero Stepway. Distribuția pe curea permite și reducerea costurilor de întreținere. Se dovedește a fi un aliat de nădejde la nevoile tale zilnice.

TCe 110

Cuplul și plăcerea de a conduce

 

Motorul turbo pe benzină de ultimă generație cu 3 cilindri și injecție directă dezvoltă 110 CP, oferindu-ți cea mai bună performanță posibilă de a alimenta combustibilul pentru plăcerea de a conduce. Inovațiile tehnice oferă mai mult cuplu la turații mici pentru mai multă plăcere în timp ce conduci. Acum te poți bucura mai mult la volan!

Ești pregătit să pleci la drum la volanul lui Sandero Stepway?

   

S-ar putea să-ți placă și