Noul Sandero

Noul Sandero

Design

Automobilul de oraș modern și robust

Cu o siluetă robustă și o parte față redesenată, evidențiată de sigla mărcii în formă de Y și de farurile cu LED, noul Sandero se remarcă prin designul complet revizuit. Cu unul dinte cele mai spațioase interioare la clasa din care face parte, un portbagaj și spații de depozitare generoase, se adaptează stilului tău de viață, astfel încât călătoriile să fie mult mai plăcute. 

 • Parte față automobil de oraș Noul Sandero
 • Profil exterior automobil de oraș Noul Sandero
 • Exterior spate - Noul Sandero
 • Interior - Noul Sandero
 • Interior - Noul Sandero

O experiență la bord prietenoasă și confortabilă

Automobil confortabil Noul Sandero

Confort și utilitate

Bucură-te de o călătorie foarte confortabilă

Ești pregătit să pleci la drum? Bucură-te de o pornire fără efort, cu ajutorul cardului hands-free. Urcă la bord și descoperă echipamentele moderne, proiectate cu grijă, pentru a maximiza confortul: direcție servoasistată electric, reglaje scaun șofer și volan, planșă de bord cu design nou, care permite centralizarea tuturor comenzilor principale ale Noului Sandero. Totul se află la îndemână!

 

Sistemul de aer condiționat automat permite setarea temperaturii, pentru a beneficia de confort termic optim pe durata călătoriei. Farurile cu LED ale Noului Sandero se aprind automat și asigură vizibilitate îmbunătățită, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte.

Sistemele de asistență și siguranță

Toate sunt pregătite pentru a te ajuta!

Sistemele de asistență pentru șofer te ajută pe durata călătoriei, te protejează și îți fac fiecare drum mai plăcut:

 

Sistem activ de frânare în situații de urgență (AEBS)
E-call (apel de urgență automat)
Senzori de parcare față/spate și cameră de asistență pentru parcarea cu spatele
Detector de unghi mort
Asistență la pornirea din rampă
Frână de parcare electronică
Cruise Control - limitator de viteză
Servodirecție asistată electric

Sisteme de asistență - Noul Sandero
Sistem multimedia Noul Sandero

Multimedia

Tehnologie modernă

Cu noul sistem Media Control și conexiune pentru telefon Bluetooth® integrată, puteți controla sistemul audio de la volan și accesa cu ușurință sistemul de navigație preferat, instalat pe telefon. Pentru un plus de comoditate puteți, de asemenea, conecta și afișa interfața radioului de pe ecranul telefonului, cu ajutorul aplicației Dacia Media Control.

Motorizări eficiente

O combinație extrem de utilă! Controlează consumul și redu bugetul de întreținere, cu motorizările Dacia proiectate pentru a face față drumurilor zilnice.

Noul Sandero ECO-G - GPL

TCe 100 ECO-G

ECO-G: alegerea inteligentă pentru Dacia!

 

Noul Sandero este acum disponibil cu motorizarea Dacia care funcționează cu 2 tipuri de combustibil, benzină și GPL: ECO-G. Integrată în timpul fabricației vehiculului, această soluție fiabilă, ușor de utilizat, accesibilă și economică ajută la reducerea consumului de combustibil și emisiilor de CO2. Și asta nu e tot! Cu turbocompresor și 100 CP, motorizarea ECO-G îmbină economia cu plăcerea de a conduce.

Cu motorizări pe benzină echipate cu filtru de particule, ce respectă standardele Euro 6 în vigoare, noul Sandero îmbină confortul deplasării cu grija față de mediul înconjurător.

TCe 90

Foarte funcțional

 

Cuplat la o cutie de viteze manuală, acest motor turbo modern, cu 3 cilindri și 90 CP permite controlul consumului de carburant și limitarea emisiilor de CO2, fără a neglija plăcerea condusului. Datorită lanțului de distribuție puteți face economii suplimentare și reduce bugetul zilnic de întreținere.

TCe 90 CVT

Confortul deplasării 

 

Descoperă o experiență la volan plăcută, fără întreruperi! Echipat cu noua generație de cutie de viteze automată CVT 2, acest motor turbo, cu 3 cilindri, de 90 CP asigură o pornire lină de pe loc, elasticitate la accelerare și schimbări ale treptelor de viteză fără întreruperi în transmiterea forței de tracțiune.  Relaxează-te!

SCe 65

Economii

 

Cuplat la o cutie de viteze manuală, acest motor modern și economic de 65 CP este proiectat pentru optimizarea deplasărilor urbane la bordul noului Sandero. De asemenea, lanțul de distribuție permite reducerea costurilor de întreținere. Se dovedește a fi un aliat de nădejde în exploatarea zilnică.

Dimensiuni Noul Sandero

Dimensiuni parte față Noul Sandero
Dimensiuni laterale Noul Sandero
Dimensiuni parte spate Noul Sandero

  Ești pregătit să pleci la drum la volanul Noului Sandero

  Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
  Află mai multe