Noua Dacia Spring

autonomie, baterie și încărcare

  

Estimează autonomia și timpul de încărcare

Poți estima autonomia noului vehicul Spring, utilizând simulatorul de mai jos:

Poți calcula durata de încărcare pentru fiecare tip de stație de încărcare, utilizând simulatorul de mai jos:

Cu Noua Dacia Spring faci economii la combustibil! Folosește acest simulator de consum pentru a calcula potențialele economii de combustibil, modificând diverse criterii.

Vehiculul tău de referință

Distanța parcursă pe an 10.000 km

Consum mediu 6 l/100km

Tipul combustibilului

Prețul combustibilului selectat 1,29 EUR/l

Cu Noul Spring

Tipul stației de încărcare

Cost de încărcare 0,17 EUR/kWh

Economiile tale cu Noul Spring

 Economiile tale cu Noul Spring

774,00 EUR *economii estimate pe an

Noul Spring
0,00 EUR/ An
Vehiculul tău de referință
774,00 EUR/ An
*Cost echivalent al combustibilului pentru vehiculul tău de referință

0,00 EUR

*Costul unei încărcări complete

0,00 EUR

Precizări referitoare la autonomia Noului Spring 100% electric

 

Valorile autonomiei afișate corespund unei configurații și utilizări medii a vehiculului și pot varia în special în funcție de nivelul de echipare.

Selecția unei viteze medii (în locul unei viteze constante) include un anumit număr de faze de încetinire sau accelerare specifice intervalului de viteză corespunzător: viteza medie este astfel de 110 sau 120 km/h pe autostradă, sau de la 20 la 30 km/h (în loc de 50) în oraș.

Precizări referitoare la citirea timpilor de încărcare

Compatibilitatea cu anumite puteri sau infrastructuri de încărcare (cum ar fi încărcătoarele rapide care permit timpi de încărcare foarte scurti) depinde de nivelul de echipare al vehiculului. Accesați configuratorul pentru a selecta puterea de încărcare cea mai potrivită utilizării dvs. Acești timpi de încărcare au fost măsurați în condiții optime de temperatură și de funcționare.

Detalii privind calculele costurilor de încărcare și economiile de combustibil

Capacitatea bateriei Noului Spring (26,8 kWh) precum și autonomia utilizată în calcule sunt preluate automat din simulatorul de autonomie. Faceți clic pe prima filă pentru a accesa din nou acești parametri.

Prețul reîncărcării electrice se calculează în funcție de capacitatea bateriei, raportul dintre autonomia calculată și kilometrajul anual precum și prețul energiei electrice observat la 1 iunie 2022. Calculul tine cont si de aproximativ 10% din pierderea de energie între vehicul și infrastructura de încărcare.

 

Prețul unui rezervor plin de combustibil pentru aceeași gamă se bazează pe kilometrajul anual, consumul implicit sau combinat personalizat, precum și prețul mediu observat sau personalizat.

 

Aceste costuri sunt pur estimative și informative, fără valoare contractuală și au fost calculate având la bază prețul energiei electrice diponibil la adresa https://www.globalpetrolprices.com/Romania/.

 

nu rămâi niciodată cu bateria descărcată

la domiciliu
la domiciliu

Conectează noul model Spring la o priză casnică standard cu ajutorul cablului special. Pentru o încărcare și mai rapidă, în mai puțin de 5 ore, instalează o stație de încărcare Wallbox.**

La drum
La drum

În timpul deplasării, pentru a încărca vehiculul electric, poți utiliza stațiile de încărcare publice. Te grăbești? Comandă încărcătorul CC (opțional) pentru a putea utiliza stațiile de încărcare rapidă și recuperează până la 80% din autonomie în mai puțin de o oră!

* Ciclul WLTP urban corespunde porțiunii urbane a ciclului standardizat. Ciclul WLTP complet este ciclul standardizat. Include 57% parcurs urban, 25% parcurs interurban și 18% autostradă.

 

** Prin conectare cu ajutorul cablului Mod 3 disponibil opțional și livrat împreună cu vehiculul; stația Wallbox de încărcare la domiciliu trebuie instalată de un specialist autorizat. 

Maximizează autonomia

Noua Dacia Spring - mod Eco

Mod Eco

Activează modul Eco pentru a îmbunătăți autonomia! Redu cu până la 9% consumul de energie al noului model Spring prin limitarea vitezei la 100 km/h și prin ajustarea sistemelor care consumă cea mai mare cantitate de energie.

Încărcare ușoară

Noua Dacia Spring - My Dacia

MY Dacia

Conectează-te la aplicația MY Dacia direct de pe telefonul mobil pentru a monitoriza vehiculul și a avea parte de călătorii 100% electrice.

 

Verifică autonomia, pornește încălzirea de la distanță, oprește sau repornește încărcarea de pe telefon. Electricul nu a fost niciodată atât de simplu!

 

Stilul de viață electric

dacia spring exterior

TOT CE POATE FACE PENTRU TINE DACIA SPRING

Accesează pagina dedicată stilului de viață Electric, pentru a afla mai multe despre avantajele condusului electric.

EȘTI PREGĂTIT SĂ PLECI LA DRUM LA VOLANUL NOULUI MODEL SPRING?