Noua Dacia Spring

autonomie, baterie și încărcare

  

Estimează autonomia și durata de încărcare

Poți estima autonomia vehiculului Dacia Spring, utilizând simulatorul de mai jos:

Poți calcula durata de încărcare pentru fiecare tip de stație de încărcare, utilizând simulatorul de mai jos:

nu rămâi niciodată cu bateria descărcată

la domiciliu
la domiciliu

Conectează Dacia Spring la o priză casnică standard cu ajutorul cablului special. Pentru o încărcare și mai rapidă, în mai puțin de 5 ore, instalează o stație de încărcare Wallbox.**

La drum
La drum

În timpul deplasării, pentru a încărca vehiculul electric, poți utiliza stațiile de încărcare publice. Te grăbești? Comandă încărcătorul CC (opțional) pentru a putea utiliza stațiile de încărcare rapidă și recuperează până la 80% din autonomie în mai puțin de o oră!

* Ciclul WLTP urban corespunde porțiunii urbane a ciclului standardizat. Ciclul WLTP complet este ciclul standardizat. Include 57% parcurs urban, 25% parcurs interurban și 18% autostradă.

 

** Prin conectare cu ajutorul cablului Mod 3 disponibil opțional și livrat împreună cu vehiculul; stația Wallbox de încărcare la domiciliu trebuie instalată de un specialist autorizat. 

Maximizează autonomia

Noua Dacia Spring - mod Eco

Mod Eco

Activează modul Eco pentru a îmbunătăți autonomia! Redu cu până la 9% consumul de energie al modelului Dacia Spring prin limitarea vitezei la 100 km/h și prin ajustarea sistemelor care consumă cea mai mare cantitate de energie.

Încărcare ușoară

Noua Dacia Spring - My Dacia

MY Dacia

Conectează-te la aplicația MY Dacia direct de pe telefonul mobil pentru a monitoriza vehiculul și a avea parte de călătorii 100% electrice.

 

Verifică autonomia și activează sau dezactivează încărcarea, în funcție de orele de vârf. Încarcă inteligent! 

 

 

Descoperă My Dacia

EȘTI PREGĂTIT SĂ PLECI LA DRUM LA VOLANUL NOULUI SPRING?