Cum pot să șterg contul My Dacia?
Dacă ștergi contul, niciun serviciu personalizat asociat contului și vehiculului tău Dacia nu va mai fi disponibil. Ești sigur că dorești să ștergi contul?
- În meniu, apasă pe opțiunea „Profilul meu”, aflată stânga sus.
- În partea inferioară a acestei pagini, apasă pe „Ștergere cont”.
- Apoi apasă pe „Ștergere” pentru confirmare.
întrebări frecvente
rezervare și configurare online
Pentru răspunsuri la toate întrebările despre rezervarea online sau configurarea vehiculului, consultă întrebările frecvente dedicate:
accesează întrebările frecventepune-ne o întrebare