Dacă vând vehiculul, cum pot să-mi șterg datele?
Dacă vinzi vehiculul, nu uita să-ți ștergi datele. Trebuie doar să resetezi sistemul multimedia din profilul de administrator (primul cont creat la bordul vehiculului) urmând pașii de mai jos:
- Din vehicul, accesează "Setări", apoi "Sistem" și, în final, "Opțiune de resetare".
- Atinge "Restaurarea setărilor din fabrică", apoi "Resetarea și restaurarea configurației din fabrică".
Nu uita să ștergi vehiculul și din contul My Dacia, urmând instrucțiunile de mai jos:
- Conectează-te la contul My Dacia.
- Selectează vehiculul respectiv din garajul virtual.
- Apasă pe "Ștergeți acest vehicul".
întrebări frecvente
rezervare și configurare online
Pentru răspunsuri la toate întrebările despre rezervarea online sau configurarea vehiculului, consultă întrebările frecvente dedicate:
accesează întrebările frecventepune-ne o întrebare