Pentru al treilea an consecutiv, Renault Group România a venit în sprijinul copiilor din medii defavorizate din județele Argeș şi Dâmbovița.

Cunoscută deja sub denumirea ”Zile cu Magie”, campania derulată la sfârşitul lunii decembrie împreună cu organizația ”Salvați Copiii” a mobilizat angajații entităților din România ale Renault Group, ale căror donaţii s-au materializat în cadouri pentru 102 copii

 

Cadourile, constând în hăinuțe şi dulciuri, au ajuns la centrul ”Creștem Împreună” din Pitești şi la centrul ”Școala după Școală”, din județul Dâmbovița. 

 

La fel ca în anii precedenţi, cauza ajutorării copiilor cu posibilități materiale limitate din comunitățile locale a avut un ecou puternic în rândurile angajaților Grupului.     

 

Hotărâtă să susțină educația şi să prevină abandonul școlar, Renault Group din România va continua să ofere sprijin centrului ”Creștem Împreună” din Argeș, care încadrează minori cu vârste cuprinse între 6 şi 17 ani, provenind în principal din familii defavorizate sau având părinții plecați în străinătate.