Dacia România

Noul Sandero Stepway Essential ECO-G 100 - 4 EUR / zi**

Prin Programul RABLA 2021*** și Dacia Avantaj

cu opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni

 • Noul Sandero Stepway Promotie

Noul Sandero Stepway Essential ECO-G 100 - 10.614 EUR*

Echipamente incluse:

 • Aer condiționat cu reglare manuală
 • Cruise control
 • Computer de bord
 • Proiectoare de ceață
 • Media Control
 • Jante flexwheel 16"
   
Cere o ofertă prin Programul Rabla 2021Descoperă toate specificațiile

DE CE AI ALEGE O MOTORIZARE GPL?

AVANTAJE

 1. Sistemul GPL este montat din fabrică și construit special pentru motoarele Dacia
 2. Vei face economii considerabile la costurile cu combustibilul
 3. Beneficiezi de autonomie sporită mulțumită celor două rezervoare de combustibil independente
 4. Garanția vehiculului rămâne neschimbată

VERSIUNE DISPONIBILĂ CU MOTORIZARE GPL + BENZINĂ

Noul Sandero Stepway Essential ECO-G 100

4 EUR/zi** (TVA inclus) Prin Programul RABLA 2021 și Dacia Avantaj

cu opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni

Include:

 • Garanție extinsă (până la 5 ani)
 • Revizii incluse (până la 5 ani)
 • Asistență rutieră (până la 5 ani)
 • Dobândă fixă / 25% avans / 60luni

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA.

 

Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene și condiții, fără valoare contractuală, valabilă pana la 31 octombrie 2021, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 7.500 lei si a eco-bonusului de 1.500 lei, calculate în euro (la cursul de 4,9 lei), a reducerii de 350 euro (TVA inclus) aferentă campaniei promotionale Dacia Finance (vezi Regulament) și a reducerii comerciale oferită de Renault Commercial Roumanie în valoare de 200 euro (TVA inclus) pentru Dacia Noul Sandero Stepway Essential ECO-G 100. Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

 

**Ofertă de finanțare destinată persoanelor fizice, supusă unor termene și condiții, valabilă până la 31 octombrie 2021, prin Dacia Finance, denumire comercială sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autoturism Dacia Noul Sandero Stepway Essential ECO-G 100, cu servicii incluse, în valoare de 58 173 lei, cu 25% avans, 579 lei rată de credit lunară (nu include RCA si CASCO). Dobândă fixă (6,5%). Costul total al creditului include: comision de analiza dosar 270 lei, comision lunar de administrare 55 lei, asigurare Trafic Accident 14 lei/lună, cost înscriere contract în RNPM 87,6 lei, valoare totală a creditului 43 629 lei, DAE 9.34%, durata 60 de luni, valoare plată reziduală 24 652 lei, valoare totală plătibilă 59 250 lei. Curs de calcul estimat 1 euro = 4,9 lei.

 

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limita atinsa) și valoarea contractului de întreținere Easy Service, valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limita atinsa), cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de intretinere Easy Service include operatiunile de intretinere (revizii periodice) mentionate in carnetul de intretinere al autovehiculului. Oferta include opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni, pe perioada contractului, conform termenelor și condițiilor disponibile aici.

 

***Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, fără valoare contractuală, prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, în limita bugetului disponibil.

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

Link-uri utile

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe