NOUL DUSTER ESSENTIAL ECO-G 100 de la 18.200€ (TVA inclus)*

Cu rată de la 169 EUR/lună** (TVA inclus)

promotie rabla duster expression blue

NOUL DUSTER ESSENTIAL ECO-G 100 DE LA 18.200 EUR* (TVA INCLUS)

Echipamente incluse
  • Aer condiționat manual;
  • Închidere centralizată cu telecomandă pe cheie ;
  • Oglinzi retrovizoare reglabile electric și dejivrante;
  • Geamuri electrice față cu impuls;
  • Asistență la parcarea cu spatele (senzori acustici);
  • Cruise Control.
Solicită informații generale
Carburant
Carburant
GPL + benzină, cu echipare GPL direct din fabrică
Consum mixt
Consum mixt
8.1 - 6.5 l / 100 km***
Putere Motor
Putere Motor
100 CP
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Manuală

DE LA 169 EUR / LUNĂ** (TVA INCLUS)

cu finanțare prin Dacia Credit și beneficiezi de:

  • Dobândă fixă timp de 60 luni;
  • Garanție extinsă până la 5 ani;
  • Revizii incluse până la 5 ani;
  • Asistență rutieră până la 5 ani.

*Ofertă supusă unor condiții. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA. 

 

Ofertă destinată persoanelor fizice, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 30 iunie 2024. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a reducerii de 600 Euro (TVA inclus) aferente Campaniei promoționale Dacia Credit în vigoare la momentul prezentării ofertei (vezi regulament și act adițional) pentru Noul Duster Essential ECO-G 100 2024. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

 

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene si condiții, valabilă până la 30 iunie 2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru autovehiculul Noul Duster Essential ECO-G 100 2024, în valoare de 92 392 lei, cu 38.4% avans (35 489 lei), 845 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 56 902 lei valoarea totală finanțată, 10.95% DAE, durată 60 de luni, 44 556 lei valoare reziduală, valoare servicii 10 851 lei, 95 712 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.

 
Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.


Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service, valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă), cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.


Detalii în rețeaua de agenți Dacia.


***Omologat WLTP, în ciclu combinat.


Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.


Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Link-uri utile