Logan Essential de la 99 EUR/lună** (fără TVA)

Preț de la 10.504€ (Fără TVA)*

Livrare rapidă și reducere suplimentară de 500 EUR prin Dacia Avantaj***

Logan Essential

Logan Essential TCe 90 MT5 De la 10.504 EUR* (fără TVA)

Echipamente incluse: 

  • Aer condiționat manual;
  • Cruise control;
  • Media control;
  • Jante aliaj ușor 15", design Elma.
Solicită informații generale
Carburant
Carburant
Benzină
Consum mixt
Consum mixt
5.3 / 100km****
Putere Motor
Putere Motor
90 CP
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Manuală

de la 99 EUR/ lună** (fără TVA)

cu finanțare prin Dacia Credit și beneficiezi de:

  • Dobândă fixă timp de 60 luni
  • Garanție extinsă până la 5 ani
  • Revizii incluse până la 5 ani
  • Asistență rutieră până la 5 ani

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul nu include TVA. 

 

 
Ofertă destinată persoanelor juridice, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 mai 2024. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a reducerii de 840 Euro (fără TVA ) aferente Campaniei promoționale Dacia Credit în vigoare la momentul prezentării ofertei (vezi regulament și act adițional) pentru modelul Dacia Logan III Essential TCe 90. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

 

**Ofertă destinată persoanelor juridice supusă unor termene și condiții, valabilă până la 31 mai 2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru Dacia Logan III Essential TCe 90 în valoare de 10 504 euro fără TVA, rată lunară 99 euro fără tva, cu avans 35%, 60 luni, dobândă de leasing fixă 5,90% și VR 4685 euro fără tva. Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil (reviziile periodice menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului) 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă), ITP și cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile.

 

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

 

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

 

***Vezi regulamentul, anexa și actul adițional 1 și actul adițional 2.

 

****Omologat WLTP, în ciclu combinat.
 
Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.
 
Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Link-uri utile