Sandero Stepway Expression de la 14.200€ (TVA inclus)*

prin Dacia Avantaj Plus*

 

Cu rată de la 149 EUR/lună** (TVA inclus)

 Sandero Stepway Promotie

Sandero Stepway Expression ECO-G 100 de la 14.200 EUR* (TVA INCLUS)

Echipamente incluse:

  • Aer condiționat cu reglare manuală;
  • Media Display 8";
  • Bare de pavilion modulabile;
  • Asistență pentru păstrarea benzii de circulație;
  • Jante aliaj 16".
Solicită informații generale
Carburant
Carburant
GPL + benzină, cu echipare GPL direct din fabrică
Consum mixt
Consum mixt
GPL 7.1 l / Benzină 5.8 l / 100km***
Putere Motor
Putere Motor
100 CP
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Manuală

de la 149 EUR/ lună** (TVA inclus)

cu finanțare prin Dacia Credit și beneficiezi de:

  • Garanție extinsă (până la 5 ani);
  • Revizii incluse (până la 5 ani);
  • Asistență rutieră (până la 5 ani);
  • Dobândă fixă / 60 luni.

DE CE SĂ ÎȚI CUMPERI O MAȘINĂ CU GPL, MONTAT DIRECT DIN FABRICĂ?

AVANTAJE

1. Sistemul GPL este montat din fabrică și construit special pentru motoarele Dacia;

2. Vei face economii considerabile la costurile cu combustibilul;

3. Beneficiezi de autonomie sporită mulțumită celor două rezervoare de combustibil independente;

4. Garanția vehiculului rămâne neschimbată;

5. Emisii de CO2 reduse cu 11% (comparativ cu modelul pe benzină).

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA.

 

Ofertă destinată persoanelor fizice, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 iulie 2024. Prețul prin Dacia Avantaj Plus nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale și este obținut prin scăderea reducerii acordate în luna curentă, în valoare de 900 euro (tva inclus) la care se adaugă reducerea acordată prin regulamentul “Finanțare Dacia iulie 2024” (vezi regulament și act adițional) pentru modelul Dacia Sandero Stepway Expression ECO-G 100.

 

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, valabilă până la 31 iulie 2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Sandero Stepway Expression ECO-G 100, în valoare de 72 515 lei, cu 33.2% avans (24 134 lei), 745 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 48 381 lei valoarea totală finanțată, 11.28% DAE, durată 60 de luni, 36 789 lei valoare reziduală, valoare servicii 9 244 lei, 81 945 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA. Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.

 

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.


Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile. Contractul de întreținere Easy Service include operațiunile de întreținere (revizii periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului.

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

 

***Omologat WLTP, în ciclu combinat.

 

Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.

 

Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Link-uri utile