Jogger Essential Eco-G de la 139 EUR/lună** (fără TVA)

Preț de la 14.277€ (fără TVA)*

jogger expression eco-g promotie

Jogger Essential ECO-G 100 (5 locuri) DE LA 14.277 EUR* (FĂRĂ TVA)

Echipamente incluse:
  • Sistem de asistență la păstrarea benzii de circulație;
  • Aer condiționat manual;
  • Sistem de recunoaștere limite de viteză;
  • Senzori pentru mersul cu spatele;
  • Jante 16";
  • Fază scurtă Eco Led. 
Solicită informații generale
Carburant
Carburant
GPL + benzină, cu echipare GPL direct din fabrică
Consum mixt
Consum mixt
6 - 6.1 l / 100 km***
Putere Motor
Putere Motor
100 CP
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Manuală

139 EUR/ lună** (FĂRĂ TVA)

cu finanțare prin Dacia Credit și beneficiezi de:

  • Dobândă fixă timp de 60 luni;
  • Garanție extinsă până la 5 ani;
  • Revizii incluse până la 5 ani;
  • Asistență rutieră până la 5 ani.

 

De ce să îți cumperi o mașină cu GPL, montat direct din fabrică?

AVANTAJE

1. Sistemul GPL este montat din fabrică și construit special pentru motoarele Dacia;

2. Vei face economii considerabile la costurile cu combustibilul;

3. Beneficiezi de autonomie sporită mulțumită celor două rezervoare de combustibil independente;

4. Garanția vehiculului rămâne neschimbată;

5. Emisii de CO2 reduse cu 11% (comparativ cu modelul pe benzină).

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul nu include TVA. 

 

Contactează un agent autorizat Dacia, iar acesta te va ajuta cu oferta personalizată nevoilor afacerii tale. Localizează un agent utilizând harta de aici.

 

Ofertă destinată persoanelor juridice, fără valoare contractuală, supusă unor condiții comerciale, în limita stocului disponibil, valabilă până la 31 iulie 2024. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a reducerii de 840 Euro (fără TVA) aferente Campaniei promoționale Dacia Credit în vigoare la momentul prezentării ofertei (vezi regulamentul și actul adițional) pentru modelul Dacia Sandero III Stepway Essential ECO-G 100 v2. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

 

**Ofertă destinată persoanelor juridice supusă unor condiții, valabilă până la 31 iulie 2024, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru Dacia Jogger Essential (5L) ECO-G 100 în valoare de 14277 euro fără TVA, rată lunară 139 euro fără tva, cu avans 31%, 60 luni, dobândă de leasing fixă 5,90% și VR 6622 euro fără tva. Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil (reviziile periodice menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului) 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă), ITP și cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile.

 

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

 

***Omologat WLTP, în ciclu combinat.


Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.


Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Link-uri utile