Prototipul Dacia Manifesto

Manifesto Concept Car

Prototipul Dacia Manifesto

DESCOPERĂ ESENȚA VIITORULUI

Dacia prezintă ultimul său concept car: Manifesto este întruchiparea perfectă a valorilor mărcii Dacia. Este un vehicul simplu, cu un design robust și eco-smart, care va fi apreciat imediat de toată lumea.

Cu acest concept car, cultivăm spiritul de libertate, prin crearea unui mod ușor și accesibil de a ne bucura de aer curat, atât atunci când călătorim în interes de serviciu, cât și atunci când ne relaxăm. 

Prototipul Dacia Manifesto

Manifesto este un SUV decapotabil ultra-compact, astfel încât pasagerii să se poată conecta cu natura. Acest tovarăș de drum ușor și silențios pune accent pe agilitate și mai puțin pe viteză. Cu acest tip de vehicul poți aproviziona cu ușurință cabanele montane sau ajunge în locuri izolate.

 

Manifesto nu va fi disponibil pentru vânzare, dar include toate inovațiile Dacia, inclusiv cele existente deja pe unele dintre modelele noastre și care vor fi disponibile în curând pentru toată gama, cele care urmează să fie lansate și cele care explorează idei noi, ce vor fi dezvăluite în viitor.

Cu Manifesto, Dacia își reafirmă viziunea privind un vehicul simplu, cool, robust, accesibil și prietenos cu natura.

Simplu și cool

Soluții inteligente și accesibile, care îți satisfac nevoile. Atât de modern!

Robust și outdoor

Un design robust, de teren, care îți permite să ajungi oriunde dorești.

Eco-smart

Pentru că la Dacia ecologia și eficiența sunt inseparabile.

 

Simplu și cool

Modelele noastre răspund cerințelor tale, păstrându-și, în același timp, simplitatea clasică. Proiectăm soluții economice, flexibile și funcționale, care se concentrează pe ce contează mai mult: să răspundem cât mai bine cerințelor tale. Dacia înseamnă inteligent, accesibil și cool. 

Inovațiile Dacia actuale și viitoare

Robust și outdoor

Îți plac plimbările în natură? Ai ajuns unde trebuie. Vehiculele Dacia sunt practice, robuste și fiabile, indiferent de condițiile de drum. Lucrezi în exterior? Sau poate dorești doar să fii în armonie cu natura. Noul concept car Dacia este perfect potrivit pentru tine. 

Mașină de teren

Cu tracțiune integrală, gardă mare la sol, roți mari și o caroserie foarte rezistentă, Manifesto depășește toate obstacolele.

Durabil

La interior și exterior. Depunem toate eforturile pentru ca interiorul vehiculelor - inclusiv covorașele și husele scaunelor - să fie mai durabil și ușor de curățat. Aceste îmbunătățiri vor fi prezente pe modelele de serie începând de anul viitor.

Dorim să te însoțim în toate aventurile, așa că am lansat aceste echipamente inovative și practice:

Scaune cu design inteligent

Prototip Dacia Manifesto - scaune

Husele scaunelor pot fi demontate și transformate foarte ușor în saci de dormit. 

Un plafon multifuncțional

Prototip Dacia Manifesto - plafon

Plafonul multifuncțional este foarte util. Se rabatează și include bare de pavilion reglabile, care permit transportul bagajelor de tot felul. Acestea reprezintă o evoluție a barelor de pavilion multifuncționale, care echipează deja modelele Sandero Stepway sau Jogger.

Transport mai ușor al bagajelor

Prototip Dacia Manifesto - banc de lucru
Capacitatea de transport este, de asemenea, foarte importantă. Pe lângă faptul că este mai ușor de încărcat, acest concept car este echipat cu un troliu, care permite manipularea și fixarea echipamentului. De asemenea, am proiectat un sistem de transformare a părții din spate a prototipului într-o masă sau banc de lucru.

Eco-smart

Misiunea Dacia este de a dezvolta modele mai ecologice printr-un design modern, simplu și robust. Pentru a explora natura fără a polua, Manifesto are o amprentă de carbon extrem de redusă. Acest concept car ușor și economic lansează și inovații ingenioase, precum Starkle® sau anvelopele fără aer. 

descoperă și...

Viziunea Dacia

Viziunea Dacia

Dacia Spring

Dacia Spring electric