Dokker Laureate de la 12.700 € (TVA inclus)* prin Programul Rabla

 

De la 104 EUR/lună** TVA inclus prin Programul Rabla și Dacia Avantaj

și posibilitatea de amânare a ratelor de până la 6 luni

Dokker Rabla

Dokker Laureate Blue dCi 95

Primul combi veritabil din gama Dacia, Dokker oferă capacitatea de încărcare a unei utilitare de talie mică şi confortul unui adevărat vehicul de familie. 
 
Acum ai Dacia Dokker Laureate Blue dCi 95, prin Programul Rabla, la  12.700 € (TVA inclus)*.
 
Echipamente incluse
  • ABS + EBD + ESP
  • Aer Condiționat cu reglare manuală
  • Geamuri electrice față
  • Oglinzi retrovizoare reglabile electric și degivrante
  • Radio 2DIN 4x15W cu satelit de comandă pe volan, priză Jack, USB și Bluetooth®
Cere o ofertă prin Programul Rabla

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

 

* Ofertă destinată persoanelor fizice în Programul Rabla 2020, fără valoare contractuală, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu., valabilă în perioada 1 - 31 Octombrie 2020, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 6500 lei, calculate în Euro (la cursul de 4,8174 lei), și a următoarelor reduceri comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie: reducerea de 300 Euro (TVA inclus) aferanta campaniei promoționale Dacia Finanțare Octombrie (Vezi Regulamentul Campaniei) și a reducerii comerciale în valoare de 300 euro (TVA inclus) pentru Dokker Laureate Blue dCi 95. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

Dokker Laureate Blue dCi 95

de la 104 EUR/lună** TVA inclus, Prin Programul Dacia Avantaj

și posibilitatea de amânare a ratelor de până la 6 luni

Include:

  • Garanție extinsă (până la 5 ani)
  • Revizii incluse (până la 5 ani)
  • Dobândă fixă / 50% avans / 60 luni

** Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, valabilă în perioada 1 - 31 octombrie 2020, prin Dacia Finance, denumire comerciala sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autoturism Dacia Dokker Laureate Blue dCi 95, cu servicii incluse, în valoare de 67.025 lei, cu 50% avans, 501 lei rată de credit lunara (nu include CASCO). Dobândă fixă (6,90%). Costul total al creditului include: comision de analiza dosar 270 lei, comision lunar de administrare 55 lei, asigurare Trafic Accident 14 lei/lună, cost inscriere contract in RNPM 65,7 lei, 33.513 lei valoare totală a creditului, 10,74% DAE, durata 60 de luni, 16.726 lei valoare plata reziduala, 46.718 lei valoare totală plătibilă. Curs de calcul estimat 1 euro = 4,8174 lei. Oferta include opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni, pe perioada contractului, conform termenelor și condițiilor disponibile aici

 

Produsul include valoarea Contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100 000 km (prima limită atinsă) și valoarea Contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100 000 km (prima limită atinsă).

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia participanți în campanie.

Link-uri utile

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe