Dacia România

Duster Extreme de la 19.640€ (TVA inclus)*

Cu rată de 199 EUR/lună** (TVA inclus) prin Dacia Finance și Programul RABLA 2023

#HAILADACIA pentru noi aventuri. Din 21 august te așteptăm în showroom-urile Dacia din întreaga țară să descoperi noua gamă Dacia Extreme: un nou look, gamă variată de motorizări, personalitate outdoor.

promotie rabla duster journey plus

Duster Extreme TCe 150 de la 19.640 EUR* (TVA INCLUS)

Echipamente incluse
 • Aer condiționat automat;
 • Proiectoare de ceață;
 • Cruise control;
 • Media Nav;
 • Multiview camera;
 • Card acces mâini libere;
 • Scaune față încălzite.

 

 

Solicită informații generale
Carburant
Carburant
Benzină
Consum mixt
Consum mixt
6.2 l / 100km***
Putere Motor
Putere Motor
150 CP
Tracțiune
Tracțiune
4x2
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Automată EDC

199 EUR/ lună** (TVA inclus)

cu finanțare prin Dacia Finance și beneficiezi de:

 • Dobândă fixă timp de 60 luni;
 • Garanție extinsă până la 5 ani;
 • Revizii incluse până la 5 ani;
 • Asistență rutieră până la 5 ani.

*Ofertă supusă unor condiții. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA. 

 

Ofertă destinată persoanelor fizice, fără valoare contractuală, supusă unor condiții, în limita stocului disponibil, valabilă până la 30 septembrie 2023. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii primelor de casare și eco-bonusurilor pentru Dacia Duster Extreme TCe 150 EDC în valoare maximă totală de 2.600 Euro (calculat la cursul 1 euro/5 lei), a reducerii de 660 Euro (cu TVA) aferente campaniei promoționale Dacia Finance (vezi Regulament) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 1500 Euro (cu TVA). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Ofertă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Modalitatea de calcul a contravalorii reducerilor aplicate conform Programelor Rabla/Rabla Plus 2023 și condițiile de eligibilitate sunt menționate aici.

 

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene si condiții, valabilă până la 30 septembrie 2023, prin Mobilize Financial Services, denumire comercială prin care operează RCI Leasing Romania IFN SA. 

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Duster Extreme  TCe 150 EDC 2023, în valoare de 99 475 lei, cu 32% avans (31 832 lei), 995 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 19 lei/lună, 67 643 lei valoarea totală finanțată, 10.74% DAE, durată 60 de luni, 47 397 lei valoare reziduală, valoare servicii 8 756 lei, 107 539 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA.  Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.

 

Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon.

 

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limita atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limita atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile.  Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului. "

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

 

***Omologat WLTP, în ciclu combinat.

 

Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.

 

Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Link-uri utile