Noul Duster

de la 20.750 EUR*

Prin Programul RABLA** și Dacia Finance

Alege pentru tine

Călătoriile de neuitat încep cu alegeri:
Cine vine cu tine...
Pe ce drum o luați...
Și, bineînțeles, cum vă distrați până la destinație.
Oriunde te-ai îndrepta și oricând ai ajunge acolo, alege pentru tine!

 

Poți să alegi o motorizare GPL pentru costuri mai mici la carburant, echipări superioare, livrare accelerată pentru anumite modele, finanțare cu aprobare rapidă în showroom și/sau până la 5 ani fără griji prin Dacia Finance.

gpl dacia foto rabla

Motorizare GPL direct din fabrică pentru costuri mai mici la carburant

dacia up and go logo

Up&Go - echipare completă şi livrare accelerată pentru anumite modele

finantare rapida dacia in showroom

Finanţare cu aprobare rapidă în showroom şi până la 5 ani fără griji prin Dacia Finance

seria limitata extreme logo dacia

Serii limitate Extreme pentru anumite modele

Duster Journey Plus

Noul Duster Journey+ TCe 150 4x4 de la 20.750 EUR*

Echipamente incluse: 

 • Aer condiționat automat
 • Închidere centralizată
 • Proiectoare de ceață
 • Cruise control
 • Media Nav
 • Multiview camera
 • Card acces mâini libere
 • Scaune față încălzite
Solicită informații generale
Carburant
Carburant
Benzină
Consum mixt
Consum mixt
6.2 l / 100km***
Putere Motor
Putere Motor
150 CP
Tracțiune
Tracțiune
4x4
Cutie de viteze
Cutie de viteze
Manuală

199 EUR/ lună** (TVA inclus)

cu finanțare prin Dacia Finance și beneficiezi de:

 • Dobândă fixă timp de 60 luni;
 • Garanție extinsă până la 5 ani;
 • Revizii incluse până la 5 ani;
 • Asistență rutieră până la 5 ani.

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA.

 

Ofertă destinată persoanelor fizice, fără valoare contractuală, supusă unor condiții, în limita stocului disponibil, valabilă până la 28 februarie 2023. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard al vehiculului a contravalorii primelor de casare și eco-bonusurilor pentru Noua Dacia Duster Journey+ TCe 150 4x4  în valoare maximă totală de 2400 Euro (calculat la cursul 1 euro/5 lei), a reducerii de 200 Euro (TVA inclus) aferente campaniei promoționale Dacia Finance (vezi Regulament) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 500 Euro (TVA inclus). Prețul nu conține contravaloarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale. Ofertă prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu. Modalitatea de calcul a reducerilor comunicate se bazează pe contravaloarea primelor de casare, ecotichetului, eco-bonusurilor menţionate de Programele Rabla/Rabla Plus valabile în anul 2022, condițiile de eligibilitate sunt cele menţionate în Ghidurile de finanţare Rabla/Rabla Plus valabile în anul 2022 si sunt menționate aici. Preţul final al vehiculului si reducerile comunicate pot suferi modificări ca urmare a aplicării prevederilor Ghidurilor de finanţare Rabla/Rabla Plus care vor fi valabile pentru anul 2023.

 

**Ofertă destinată persoanelor fizice supusă unor termene și condiții, valabilă până la 28 februarie 2023, prin Dacia Finance, denumire comercială prin care operează RCI Leasing România IFN SA.

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autovehicul Dacia Duster Journey+ TCe 150 4WD, în valoare de 105 035 lei, cu 36% avans (37 812 lei), 995 lei rată de leasing lunară cu servicii (nu include CASCO). Dobândă de leasing fixă (8.9%). Costul total al finanțării include: comision de analiză dosar 350 lei, comision lunar de administrare 59 lei, cost efectiv înmatriculare 106 lei, asigurare Trafic Accident 14 lei/lună, 67 222 lei valoarea totală finanțată, 10.76% DAE, durata 60 de luni, 46 329 lei valoare reziduală, valoare servicii 8 756 lei, 106 499 lei valoare totală plătibilă, se va întocmi obligatoriu RCA și CASCO de către utilizator sau de către finanțator. Valorile includ TVA.  Curs de calcul estimat 1 euro = 5 lei.
Serviciile și asigurările conținute de această ofertă promoțională pot fi achiziționate și împreună cu ofertele standard de finanțare. Pentru mai multe produse financiare adaptate dorinței și situației tale, te rugăm să ne contactezi într-unul din showroom-urile noastre sau prin email/ telefon. Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limita atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limita atinsă) cu asistență rutieră cu autovehicul de înlocuire în limita a 3 zile.  Contractul de întreținere include operațiunile (reviziile periodice) menționate în carnetul de întreținere al autovehiculului."

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

 

***Omologat WLTP, în ciclu combinat.

 

Metoda de calcul a simulatorului: valorile calculate corespund unui consum mediu bazat pe modul în care este exploatat vehiculul (calculat pornind de la sau furnizat de datele interne), rafinat apoi folosind informațiile privind utilizarea, furnizate de utilizator. Această estimare are un rol informativ și poate varia în funcție de condițiile reale de utilizare. Simulările nu constituie o garantare de către Dacia a consumului de carburant al vehiculul în condiții reale și nu trebuie să înlocuiască informațiile privind consumul omologat (WLTP), care se regăsesc pe site.

 

Prevederile legale privind consumul de carburant omologat: începând cu data de 1 septembrie 2018, vehiculele noi ușoare sunt omologate în Europa conform procedurii de testare pentru vehicule ușoare, armonizată la nivel mondial (WLTP). Conform acestui standard, consumul de carburant și emisiile de CO2 sunt măsurate într-un mod mai realist decât conform vechiului standard, NEDC.

Link-uri utile