Lodgy Ambiance de la 12.800 € (TVA inclus)* prin Programul Rabla

 

De la 87 EUR/lună** TVA inclus prin Programul Rabla și Dacia Avantaj

și posibilitatea de amânare a ratelor de până la 6 luni

Lodgy Rabla

Lodgy Ambiance Blue dCi 95

Ai 7 locuri, un spațiu generos, conceput pentru a găzdui toată familia și spații de depozitare bine poziționate care facilitează viața la bord.
 
Acum nu trebuie să mai alegi între spațiu și capacitatea de încărcare. Cu Lodgy le ai pe amândouă!
 
Acum ai Dacia Lodgy Ambiance Blue dCi 95, prin Programul Rabla, la  12.800 € (TVA inclus)*.
 
 
Echipamente incluse
  • ABS + EBD + ESP
  • Sistem de monitorizare a presiunii în pneuri
  • Geamuri electrice față
  • Închidere centalizată cu telecomandă pe cheie
  • Radio 2DIN 2x15W MP3 cu satelit de comandă pe volan, priză Jack, USB, Bluetooth®
Cere o ofertă prin Programul Rabla

Maşina din imagine este cu titlu de prezentare. 

 

* Ofertă destinată persoanelor fizice în Programul Rabla 2020, fără valoare contractuală, prin PSIPAN, derulat de administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru Mediu., valabilă în perioada 1 - 31 Octombrie 2020, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 6500 lei, calculate în Euro (la cursul de 4,8174 lei), și a următoarelor reduceri comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie: reducerea de 300 Euro (TVA inclus) aferanta campaniei promoționale Dacia Finanțare Octombrie (Vezi Regulamentul Campaniei) și a reducerii comerciale în valoare de 300 euro (TVA inclus) pentru Lodgy Ambiance Blue dCi 95. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

Lodgy Ambiance Blue dCi

de la 87 EUR/lună** TVA inclus, Prin Programul Dacia Avantaj

și posibilitatea de amânare a ratelor de până la 6 luni

Include:

  • Garanție extinsă (până la 5 ani)
  • Revizii incluse (până la 5 ani)
  • Dobândă fixă / 50% avans / 60 luni

** Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, valabilă în perioada 1 - 31 octombrie 2020, prin Dacia Finance, denumire comerciala sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA.


Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autoturism Dacia Lodgy Ambiance Blue dCi 95, cu servicii incluse, în valoare de 67.448 lei, cu 50% avans, 421 lei rată de credit lunara (nu include CASCO).Dobândă fixă (6,90%). Costul total al creditului include: comision de analiza dosar 270 lei, comision lunar de administrare 55 lei, asigurare Trafic Accident 14lei/lună, cost inscriere contract in RNPM 65,7 lei, 33.724 lei valoare totală a creditului, 10,38% DAE, durata 60 de luni, 22.667 lei valoare plata reziduala, 47.902 lei valoare totală plătibilă. Curs de calcul estimat 1 euro = 4,8174 lei. Oferta include opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni, pe perioada contractului, conform termenelor și condițiilor disponibile aici.

 

Produsul include valoarea Contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100 000 km (prima limită atinsă) și valoarea Contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100 000 km (prima limită atinsă).

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia participanți în campanie.

Link-uri utile

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
Află mai multe