Logan Acces de la 5.990 € (TVA inclus)* prin Programul Rabla

 

De la 39 EUR/lună** TVA inclus prin

Programul Rabla și Dacia Avantaj

Alt Image C29

Logan Acces SCe 73

Toate călătoriile pe care nu le-ai făcut, toate drumurile pe care nu le-ai explorat și toate locurile la care doar ai visat sunt acum accesibile pentru tine.
Echipamente incluse:
  • Faruri de zi cu led tip semnătură luminoasă
  • Funcție Stop & Start
  • A.B.S +E.B.D (repartiție electronică de frânare) + A.F.U (asistare la frânarea de urgență)
  • E.S.P (sistem de stabilitate electronică a vehiculului) + A.S.R (funcție antipatinaj)
  • Hill Start Assist
  • Airbag-uri frontale și laterale (cap și torace) pentru șofer și pasager față
Cere o ofertă prin Programul RablaDescarcă fișa de produs

Mașina din imagine este cu titlu de prezentare.

 

*Ofertă destinată persoanelor fizice, fără valoare contractuală, prin PSIPAN, aplicabilă de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, valabilă în perioada 1 - 29 februarie 2020, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 6500 lei, calculate în euro (la cursul de 4,7790 lei) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie, în valoare de 180 euro (TVA inclus) pentru Logan Acces SCe 73. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

Logan Acces SCe 73

de la 39 EUR/lună** TVA inclus

Prin Programul Dacia Avantaj

Include:

  • Garanție extinsă (până la 5 ani)
  • Revizii incluse (până la 5 ani)
  • Dobândă fixă / 50% avans / 60 luni

**Rata lunară este obținută luând în considerare preţul standard al autoturismului la care se aplică contravaloarea primei de casare in valoare de 6 500 lei din Programul Rabla 2020 valid de la momentul la care înscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile în PSIPAN și reducerea comercială oferită de Dacia, în valoare de 330 euro (TVA inclus) pentru Logan Acces SCe 73. Preţul standard nu conţine valoarea dotărilor opţionale. Curs calculat 1 euro = 4,7790 lei. 

 

Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor condiții, valabilă până la 29 februarie 2020, prin Dacia Finance, denumire sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA. 

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru Dacia Logan ACCES SCe 73, cu servicii incluse, în valoare de 30 956 lei, cu 50% avans, 188 lei rată lunară (nu include RCA și CASCO). Dobândă fixă (6,3%). Costul total al creditului include: comision de analiza dosar 270 lei, comision lunar de administrare 55 lei, asigurare Trafic Accident 12 lei/lună, cost înscriere contract în RNPM  65.7 lei, valoare totală a creditului 15 478 lei, DAE 13,07%, durata 60 de luni, valoare plată reziduală 12 739 lei, valoare totală plătibilă 24 233 lei.

 

Produsul include valoarea Contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100 000 km (prima limită atinsă) și valoarea Contractului de întreținere Easy Service valabil 5 ani de la livrare sau 100 000 km (prima limită atinsă).

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia participanți în campanie.

Link-uri utile