Dacia România

Noul Logan Access - 3 EUR / ZI**

Prin Programul RABLA 2021*** și Dacia Avantaj 

cu opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni

 • Noul Logan Access Promotie

Noul Logan Access SCe 65 - 6.990 EUR*

Echipamente incluse: 

 • Faruri de zi si fază scurtă cu LED
 • Direcție asistată electric
 • Computer de bord
 • 6 Airbag-uri (frontale, laterale, cortină)
 • Limitator de viteză
 • Sistem automat de frânare de urgență
Cere o ofertă prin Programul Rabla 2021Descoperă toate specificațiile

Noul Logan Access SCe 65

3 EUR / zi** (TVA inclus) Prin Programul RABLA 2021 și Dacia Avantaj

cu opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni

Include:

 • Garanție extinsă (până la 5 ani)
 • Revizii incluse (până la 5 ani)
 • Asistenta rutiera (până la 5 ani)
 • Dobândă fixă / 25% avans / 60luni

*Ofertă supusă unor condiţii. Mașina din imagine este cu titlu de prezentare. Prețul include TVA. 

 

Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene și condiții, fără valoare contractuală, valabilă în perioada 1 - 30 septembrie 2021, în limita stocului disponibil. Prețul este obținut prin scăderea din prețul standard a contravalorii primei de casare de 7500 lei, calculat în Euro (la cursul de 4,9 lei) și a reducerii comerciale oferite de Renault Commercial Roumanie în valoare de 180 Euro (TVA inclus) pentru Noul Logan Access SCE 65. Prețul nu conține valoarea oricăror echipamente, accesorii sau dotări opționale.

 

**Ofertă de finanțare destinată persoanelor fizice, supusă unor termene și condiții, valabilă până la 30 septembrie 2021, prin Dacia Finance, denumire comercială sub care operează RCI Leasing Romania IFN SA.

 

Exemplu de calcul reprezentativ pentru un autoturism Dacia Noul Logan Access SCe 65, cu servicii incluse, în valoare de 38 650 lei, cu 25% avans, 427 lei rată de credit lunară (nu include RCA si CASCO). Dobândă fixă (6,5%). Costul total al creditului include: comision de analiza dosar 270 lei, comision lunar de administrare 55 lei, asigurare Trafic Accident 14 lei/lună, cost înscriere contract în RNPM 87,6 lei, valoare totală a creditului 28 987 lei, DAE 10.84%, durata 60 de luni, valoare plată reziduală 15 091 lei, valoare totală plătibilă 40 684 lei. Curs de calcul estimat 1 euro = 4,9 lei.

 

Produsul include valoarea contractului tip garanție extinsă Dacia Extenso valabil 24 luni sau 100.000 km (prima limită atinsă) și valoarea contractului de întreținere Easy Service, valabil 5 ani de la livrare sau 100.000 km (prima limită atinsă), cu asistenta rutiera cu autovehicul de înlocuire in limita a 3 zile. Contractul de intretinere Easy Service include operatiunile de intretinere (revizii periodice) mentionate in carnetul de intretinere al autovehiculului. Oferta include opțiunea de amânare la plata ratelor de până la 6 luni, pe perioada contractului, conform termenelor și condițiilor disponibile aici.

 

***Ofertă destinată persoanelor fizice, supusă unor termene si condiții, fără valoare contractuală, prin PSIPAN, derulat de Administrația Fondului pentru Mediu și finanțat din Fondul pentru mediu, în limita bugetului disponibil.

 

Detalii în rețeaua de agenți Dacia.

Link-uri utile

Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
află mai multe