În plus, orice defecţiune apărută în perioada de garanţie, constatată ca atare în unitățile service autorizate Dacia și recunoscută de către Constructor ca fiindu-i imputabilă, se remediază. Pentru mai multe informaţii despre condiţile de garanţie, consultă „Carnetul de garanţie” al vehiculului.

Durata Garanţiei pentru gama Dacia în România:

  • 3 ani sau 100 000 kilometri** pentru vehiculele comercializate persoanelor fizice precum şi persoanelor juridice, începând de la data livrării vehiculului către primul proprietar.
  • Garanţia anticoroziune este de 6 ani fară limită de kilometri.
  • Garanţie vopsea este de 3 ani fară limită de kilometri.

Dacia Asistenţă în România

Serviciile Dacia Asistenţă (depanare pe loc sau tractare) se fac gratuit dacă incidentul care a generat pana imobilizantă este acoperit de garanţia vehiculului.


Cum beneficiez de acest avantaj?

La achiziţionarea oricărui model din gama Logan (Berlină, MCV, VAN sau Pick-Up) poţi beneficia de prelungirea avantajelor garanţiei comerciale cumpărând prestările de servicii aferente contractului Dacia Extenso.
În baza acestui contract, după încetarea garanţiei comerciale, ai în continuare la dispoziţia ta, pe întreg teritoriul României, reţeaua service autorizată Dacia şi serviciul Dacia Asistenţă (tel. 0248 500 500* – 24h/zi, 365 zile pe an).

Cât mă costă?
Poţi opta pentru una dintre cele șapte oferte Dacia Extenso:

1. 12 luni, dar nu mai mult de 100.000 km;
2. 24 luni, dar nu mai mult de 100.000 km;
3. 12 luni, dar nu mai mult de 120.000 km;
4. 24 luni, dar nu mai mult de 120.000 km;
5. 12 luni, dar nu mai mult de 150.000 km;
6. 12 luni, dar nu mai mult de 200.000 km
7. 24 luni, dar nu mai mult de 200.000 km.

Lista ofertelor Dacia Extenso o vezi aici.* Apel număr tarifat conform cu tarifele existente pentru apelurile în reţeaua Vodafone, în funcţie de tipul de serviciu utilizat: abonament sau cartelă pre-plătită. Numărul poate fi apelat de orice client Orange România SA, aflat în aria naţională de acoperire, mai puţin beneficiarii ofertelor de tip MVPN şi vizitatorilor prepray – clienţi cu cartele prepay ale altor reţele internaţionale de telefonie mobilă, aflaţi în roaming în reţeaua Orange România.

** Garanţia comercială încetează la atingerea oricăreia dintre cele două limite: numărul de ani sau numărul de kilometri precizat.