SISTEM DE CLIMATIZARE

Aerul condiționat asigură confortul termic în habitaclu în orice anotimp: reglarea temperaturii, dezaburire și purificare... 

Dacia - Aer condiționat - Servicii post-vânzare

Acordă importanță calității aerului din mașina ta

Sistemul de climatizare asigură confortul în habitaclu în orice anotimp, reglând temperatura, dezaburind geamurile și purificând aerul. Eficiența acestuia asigură o călătorie plăcută, într-un mediu sănătos și în condiții de totală siguranță pentru toți ocupanții autovehiculului.

 

Beneficiezi de pachete pentru aer condiționat adaptate varstei mașinii și programului de întreținere. Acestea includ verificarea elementelor din programul de întreținere, folosirea de piese de origine și serviciile profesionale ale specialiștilor din rețeaua Dacia.

 

Dacia ta are mai mult de 4 ani?
Alege ofertele pentru aer condiționat din gama economica! Optând pentru piese de schimb din gama alternativa, beneficiezi de aceeași fiabilitate si garantie ca în cazul pieselor de origine Dacia, perfect adaptate masinii tale. În medie, poți economisi până la 40%*, fără a face compromisuri in ceea ce priveste siguranta.

 

* Față de costul pieselor de origine

Nu mai aștepta!

Află mai multe despre serviciile de întreținere

Dacia - Aer condiționat - Servicii post-vânzare

Totul despre aer condiționat

Călătorii plăcute, în confort și siguranță... Descoperă toate sfaturile și recomandările cu privire la întreținerea sistemului de aer condiționat.

Dacia - Servicii post-vânzare

Conduci complet relaxat

Nu ai ales Dacia la întâmplare. Când apelezi la serviciile de întreținere și reparații Dacia, ai garanția unor servicii de calitate și a unor proceduri simple.

Dacia - Garanție, asigurare, asistență

Garanție, asigurare și asistență

Dacia este alături de tine în orice situație