Pachete pentru anvelope

Nu uita de anvelope. Sunt foarte importante! Pentru siguranța ta și cea a pasagerilor tăi, verificarea periodică a anvelopelor este esențială.

dacia service anvelope

Pachete pentru anvelope adaptate vechimii mașinii tale Dacia

Beneficiezi de pachete pentru anvelope adaptate vechimii mașinii și programului de întreținere.

Acestea includ verificarea aspectelor cuprinse în programul de întreținere, folosirea de piese originale și serviciile profesionale ale specialiștilor din rețeaua Dacia.

 

Dacia ta are mai mult de 4 ani?
Alege ofertele pentru anvelope „cu preț special”! Optând pentru piese de schimb de la alți producători agreați, beneficiezi de aceeași fiabilitate ca în cazul pieselor originale Dacia, perfect potrivite pentru mașina ta. În medie, poți economisi până la 30%*, fără a face compromisuri la nivelul siguranței.

 

* Față de costul pieselor originale

Programează-te online

Nu mai aștepta!

Află mai multe despre serviciile de întreținere

Dacia - Anvelope - Servicii post-vânzare

Mai multe despre anvelope

Verifică periodic indicatorii de uzură de pe anvelope, precum și presiunea din anvelope la temperaturi scăzute. Știai că...? Când se schimbă anvelopele, cele mai noi sunt întotdeauna montate în spate, pentru confort și siguranță. 

Vezi sfaturi și recomandări
Dacia - Servicii post-vânzare

Conduci complet relaxat

Nu ai ales Dacia la întâmplare. Când apelezi la serviciile de întreținere și reparații Dacia, ai garanția unor servicii de calitate și a unor proceduri simple. 

Vezi angajamentele Dacia
Dacia - Garanție

Garanție, asigurare și asistență

Dacia este alături de tine în orice situație

Vezi toate pachetele
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale | Modifică setările|Află mai multe