Cornel Tașcu

Director Servicii Informatice

foto cornel tascu

Cornel Tașcu este absolvent al Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti, Facultatea de Construcţii Civile, şi al unui program de management executiv la Școala Superioară de Comerț din Paris (ESCP, Europa).

 

 

Înainte de a-și începe cariera la Renault Group România, Cornel Tașcu a ocupat diferite roluri în cadrul companiei Nortel Networks Franța. S-a alăturat Automobile Dacia în 2003, unde a fost timp de trei ani responsabil Organizare și Reinginerie procese fluxuri vamale și piese de schimb. În 2005, devine manager client Sisteme pentru activitatea de post-vânzare și service în cadrul Renault Commercial Roumanie, iar un an mai târziu, în 2006, preia șefia departamentului Organizare Sisteme Informaţionale pentru funcţiile suport ale companiei.

 

Din 2010, a ocupat postul de șef departament Organizare şi Sisteme Informaţionale pentru întreaga platformă industrială de la Mioveni, iar în anul 2014 a fost numit șef proiect implementare sinergii Sisteme Informaţionale pentru regiunea Euromed-Africa. Din septembrie 2014, Cornel Tașcu a preluat rolul de director al Direcţiei Sisteme Informaţionale Renault România și Renault Turcia.

Vrei să afli mai multe despre Dacia?

logo dacia

Despre Dacia

Află mai multe
Gama Dacia

Istoric Dacia

Află mai multe
Dacia - Evenimente

Dacia - Noutăți

Află mai multe