Cristian Nevzoreanu

Director Executiv Afaceri Publice și Comunicare

foto cristian nevzoreanu

Cristian Nevzoreanu și-a început parcursul profesional la Renault, în Franța, în 2000, unde a fost manager de proiecte din sfera R&D, în domeniile industrial, comerț și marketing. În 2007 se alătură centrului de inginerie, Renault Technologie Roumanie, în calitate de director Afaceri Publice și, ulterior, activităților extinse ale Grupului Renault în România. În 2021 este numit Director Comunicare și Responsabilitate Socială al Grupului Renault în România. Începând cu 1 decembrie 2022, Cristian conduce Direcția de Afaceri Publice și Comunicare care reuneşte activitățile de Afaceri Publice, Comunicare și Responsabilitate Socială ale Renault Group în România.

 

Cristian este absolvent al Universității Politehnică, Facultatea de Inginerie Aerospațială, și are un master în Tehnici Aeronautice și Spațiale la Ecole Nationale Supérieure de l’Aéronautique et de l’Espace „Sup’Aéro”, Toulouse, Franța.

 

Totodată, a urmat specializări post universitare în Management și Gestiunea Afacerilor (Institut d'Etudes Politiques, l'Ecole Nationale des Ponts et Chaussées, l'Ecole Nationale Supérieure des Mines, le Collège des Ingénieurs, Paris, Franta) și Competitivitate și Inovație (Harvard Business School prin Universitatea Tehnică din Cluj).

Vrei să afli mai multe despre Dacia?

logo dacia

Despre Dacia

Află mai multe
Gama Dacia

Istoric Dacia

Află mai multe
Dacia - Evenimente

Dacia - Noutăți

Află mai multe