Pachete Promoționale Frânare - Motrio (gama economică)

Alt Image C29

Pachete frânare

Schimb plăcuţe de frână faţă

 

Preţ nou* 151 lei cu TVA inclus
Preţ vechi** 161 lei cu TVA inclus

 

Oferta este valabilă pentru modelele Logan, Sandero, Duster, Stepway, Dokker și Lodgy. Pachetul include un set plăcuţe de frână faţă Motrio şi manopera aferentă. Detalii în Regulamentul Campaniei, la Reparatorii Autorizaţi Dacia participanţi la Campanie şi pe www.dacia.ro.

 

Schimb discuri și plăcuţe faţă 

 

Preţ nou* 675 lei cu TVA inclus
Preţ vechi** 710 lei cu TVA inclus

 

Oferta este valabilă pentru modelele Duster 2, Dokker și Lodgy. Pachetul include un set discuri faţă, un set plăcuţe de frână faţă Motrio şi manopera aferentă. Detalii în Regulamentul Campaniei, la Reparatorii Autorizaţi Dacia participanţi la Campanie şi pe www.dacia.ro.

 

*Preţul nou reprezintă preţul maxim la care pachetul schimb discuri şi plăcuţe de frână faţă pentru modelele Dacia se regăseşte, în perioada 15 iulie 2019 – 31 august 2019, la Reparatorii Autorizaţi Dacia participanţi la Campania „Pachete promoţionale de Mecanică”.

 

**Preţul vechi reprezintă preţul din reţeaua de Reparatori Autorizaţi Dacia pentru pachetul schimb discuri şi plăcuţe de frână faţă, format din preţul maxim recomandat pentru produsele din pachet valabil la data de 1 aprilie 2019 şi preţul de manoperă obţinut ca medie a tarifelor de manoperă mecanică practicate în reţeaua autorizată Dacia la 1 aprilie 2019.

Campania Pachete Promoționale de mecanică Frânare - Motrio (gama economică) se desfășoară în perioada 15 iulie – 31 august la Reparatorii Autorizați Dacia participanți precizați în acest document.

 

Pentru mai multe detalii accesați regulamentul campaniei și actul adițional.

Lista completă de discount-uri