Noul Sandero Stepway crossover

Noul Sandero Stepway

Design

Crossoverul modern și robust

Profil impresionant, linii orizontale fluide, lumini noi, specifice, în formă de Y și gardă la sol supraînălțată. Noul Sandero Stepway se remarcă printr-un design complet redesenat, păstrându-și în același timp stilul de crossover. Bucură-te de un habitaclu funcțional și spațios, pentru a putea porni la drum într-un confort deplin.

 • Noul Sandero Stepway -parte față crossover
 • Noul Sandero Stepway - lateral
 • Noul Sandero Stepway - spate
 • Interior - Noul Sandero Stepway
 • Noul Sandero Stepway - Interior

O experiență plăcută la bord cu funcții utile

Noul Sandero Stepway Crossover - Comfort

Confort și funcționalitate

Echipat cu funcții inteligente

Călătorește în cele mai bune condiții posibile, în fiecare zi. Echipamentele moderne sunt proiectate pentru a-ți face viața mai ușoară la bordul noului Sandero Stepway: card hands-free, cotieră centrală cu compartiment de depozitare și frână de parcare electronică.

 

Cu o gardă la sol supraînălțată, poți aborda cu ușurință diferite tipuri de drumuri. Beneficiază de un interior spațios și modular, cu banchetă rabatabilă și câștigă spațiu cu barele de pavilion modulabile. 

 

Sistemele de asistență pentru șofer și siguranța

Tot ce aveți nevoie!

Mai versatil ca niciodată, relaxează-te la bordul noului Sandero Stepway, proiectat pentru a putea călători fără nicio grijă, cu echipamentele sale moderne: 

 

Sistem activ de frânare în situații de urgență (AEBS)
E-call (apel de urgență automat)
Senzori de parcare față/spate și cameră de asistență pentru parcarea cu spatele
Detector de unghi mort
Asistență la pornirea din rampă
Frână de parcare electronică
Cruise Control - limitator de viteză
Servodirecție asistată electric

Sisteme de asistență- Noul Sandero Stepway crossover
Sistem multimedia Noul Sandero Stepway

Multimedia

Tehnologie modernă

Obține toate informațiile de care ai nevoie, fără să-ți abați privirea de la drum. Utilizează ecranul central cu diagonala de 8”, pentru a afișa ecranul smartphone-ului pe sistemul Media Nav compatibil cu Android Auto™ și Apple CarPlay™. Telefon, radio, navigație GPS, multimedia, etc. Conectează smartphone-ul cu ușurință, cu ajutorul conexiunii Bluetooth® sau a portului USB.

Motorizări eficiente

O combinație extrem de utilă! Controlează consumul și redu bugetul de întreținere, cu motorizările Renault proiectate pentru a face față drumurilor zilnice.

Noul Sandero Stepway ECO-G - GPL

TCe 100 ECO-G

ECO-G: alegerea inteligentă pentru Dacia!

 

Noul Sandero Stepway este acum disponibil cu motorizarea Dacia care funcționează cu 2 tipuri de carburant, benzină și GPL: ECO-G. Integrată în timpul fabricației vehiculului, această soluție fiabilă, ușor de utilizat, accesibilă și economică ajută la reducerea consumului de carburant și emisiilor de CO2. Și asta nu e tot! Cu turbocompresor și 100 CP, motorizarea ECO-G îmbină economia cu plăcerea de a conduce.

Cu motorizări pe benzină echipate cu filtru de particule, ce respectă standardele Euro 6 în vigoare, noul Sandero Stepway îmbină confortul deplasării cu grija față de mediul înconjurător.

TCe 90

Foarte funcțional

 

Cuplat la o cutie de viteze manuală, acest motor turbo modern, cu 3 cilindri și 90 CP permite controlul consumului de carburant și limitarea emisiilor de CO2, fără a neglija plăcerea condusului. Datorită lanțului de distribuție puteți face economii suplimentare și reduce bugetul zilnic de întreținere.

TCe 90 CVT

Confortul deplasării 

 

Descoperă o experiență la volan plăcută, fără întreruperi! Echipat cu noua generație de cutie de viteze automată CVT 2, acest motor turbo, cu 3 cilindri, de 90 CP asigură o pornire lină de pe loc, elasticitate la accelerare și schimbări ale treptelor de viteză fără întreruperi în transmiterea forței de tracțiune.  Relaxează-te!

SCe 65

Economii

 

Cuplat la o cutie de viteze manuală, acest motor modern și economic de 65 CP este proiectat pentru optimizarea deplasărilor urbane la bordul noului Sandero Stepway. De asemenea, lanțul de distribuție permite reducerea costurilor de întreținere. Se dovedește a fi un aliat de nădejde în exploatarea zilnică.

Dimensiuni Noul Sandero Stepway

Dimensiuni parte față Sandero Stepway
Dimensiuni laterale Sandero Stepway
Dimensiuni parte spate Sandero Stepway

  Ești pregătit să pleci la drum la volanul Noului Sandero Stepway?

  Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale
  Află mai multe