ÎNTREȚINERE: CUREA DE DISTRIBUȚIE

Cureaua de distribuție asigură sincronizarea perfectă între diferite componente ale motorului. Pentru siguranța ta, este esențial să respecți termenul de înlocuire a acesteia.

Dacia - Distribuție - Servicii post-vânzare

Cureaua de distribuție asigură sincronizarea perfectă a diferitelor componente ale motorului, de aceea este esențial să respecți termenul de înlocuire a acesteia.

Aceasta trebuie schimbată o dată la 5 ani sau între 60.000 și 120.000 km, pentru a evita apariția unor defecțiuni ireversibile la motor. Beneficiezi de pachete Dacia pentru distribuție adaptate vârstei mașinii și programului de întreținere. Acestea includ verificarea elementelor cuprinse în programul de întreținere, folosirea de piese de origine și serviciile profesionale ale specialiștilor din rețeaua Dacia.

 

Dacia ta are mai mult de 4 ani?
Alege ofertele pentru kitul de distribuție din gama economică! Optând pentru piese de schimb din gama alternativă, beneficiezi de aceeași fiabilitate și garanție ca în cazul pieselor de origine Dacia, perfect adaptate mașinii tale. În medie poți economisi până la 30%*, fără a face compromisuri în ceea ce privește siguranța.


* Față de costul pieselor de origine

Nu mai aștepta!

Află mai multe despre serviciile de întreținere

Dacia - Distribuție - Servicii post-vânzare

Mai multe despre cureaua de distribuție

Se aud zgomote puternice și neobișnuite la pornirea mașinii? Nu mai aștepta! Programează o vizită la service.

 

Dacia - Servicii post-vânzare

Programează o vizită în service

Află mai multe despre programele de întreținere personalizate în funcție de cerințele tale și de buget! Profită de toate serviciile de întreținere oferite (schimb de ulei, filtre etc.) la care poți apela atunci când dorești, fără a fi nevoie să cheltuiești în plus.

Dacia - Garanție, asigurare, asistență

Garanție, asigurare și asistență

Dacia este alături de tine în orice situație.