ÎNTREȚINERE SISTEM DE FRÂNARE

Pentru călătorii fără griji, specialiștii noștri verifică starea sistemului de frânare și schimbă plăcuțele sau discurile de frână atunci când este necesar.

Dacia - Frâne - Servicii post-vânzare

Asigură eficiența sistemului de frânare

Beneficiezi de pachete de frânare adaptate varstei mașinii și programului de întreținere.

Acestea includ verificarea elementelor din programul de întreținere, folosirea de piese de origine si serviciile profesionale ale specialiștilor din rețeaua Dacia.

 

Dacia ta are mai mult de 4 ani?
Pentru avantaje suplimentare, alege pachetele de frânare din gama economica! Optând pentru piese de schimb din gama alternativa, beneficiezi de aceeași fiabilitate si garantie ca în cazul pieselor de origine Dacia, perfect adaptate masinii tale. În medie, poți economisi până la 40%*.

 

* Față de costul pieselor de origine

Nu mai aștepta!

Află mai multe despre serviciile de întreținere

Dacia - Frâne - Servicii post-vânzare

Mai multe despre frâne

Știai că...? Pentru a nu suprasolicita frânele și a economisi bani, este suficient să fârnezi din timp și să folosești frâna de motor.

Dacia - Servicii post-vânzare

Programează o vizită în service

Află mai multe despre programele de întreținere personalizate în funcție de cerințele tale și de buget! Profită de toate serviciile de întreținere oferite (schimb de ulei, filtre etc.) la care poți apela atunci când dorești, fără a fi nevoie să cheltuiești în plus.

Dacia - Garanție, asigurare, asistență

Garanție, asigurare și asistență

Dacia este alături de tine în orice situație.