Pachete de revizii

Apelează la specialiștii rețelei Dacia, iar mașina ta va fi mereu în formă optimă. Respectarea termenelor de service îți garantează siguranța la drum.

dacia service

Pachete de servicii adaptate vechimii mașinii tale Dacia

Beneficiezi de pachete de servicii Dacia adaptate vechimii mașinii și programului de întreținere.

Acestea includ verificarea aspectelor cuprinse în programul de întreținere, folosirea de piese originale și serviciile profesionale ale specialiștilor din rețeaua Dacia.


Dacia ta are mai mult de 4 ani? 
Alege ofertele de servicii „cu preț special”! Optând pentru piese de schimb din gama alternativă , beneficiezi de aceeași fiabilitate ca în cazul pieselor de origine Dacia, perfect potrivite pentru mașina ta. În medie, poți economisi până la 30%*.

 

*Față de costul pieselor originale.

Programează-te online

Nu mai aștepta!

Află mai multe despre servicii

Dacia - Servicii post-vânzare - Servicii

Servicii simple, rapide și eficiente

Respectând termenul lucrărilor de întreținere, vei evita defecțiunile cauzate de uzură, iar Dacia ta va fi mereu în formă optimă.

Vezi toate sfaturile
Dacia - Servicii post-vânzare - Servicii

Pachete pentru întreținere Dacia

Află mai multe despre programele de întreținere personalizate în funcție de cerințele tale și de buget! Profită de toate serviciile de întreținere oferite (schimb de ulei Dacia Oil, filtre etc.) la care poți apela atunci când dorești, fără a fi nevoie să cheltuiești în plus.

Programează-te online
Dacia - Garanție, asigurare, asistență

Garanție, asigurare și asistență

Dacia este alături de tine în orice situație.

Vezi toate pachetele
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale | Modifică setările|Află mai multe