Pachete vizibilitate

Ștergătoarele de parbriz sunt foarte importante pentru siguranță; de aceea avem grijă să fie mereu în perfectă stare.

Dacia - Vizibilitate - Servicii post-vânzare

Pachete adaptate vechimii mașinii tale Dacia

Dacia îți garantează confortul și siguranța prin utilizarea de materiale de calitate, potrivite fiecărui regim climatic.

Ștergătoarele de parbriz sunt extrem de importante pentru o experiență de condus agreabilă și în siguranță, oferind o vizibilitate optimă indiferent de condițiile meteo. Însă, din cauza vremii nefavorabile, a poluării și a expunerii la soare ele se pot degrada ajungând chiar până la a zgâria parbrizul.

 

Dacia îți garantează confortul și siguranța prin utilizarea de materiale de calitate, potrivite fiecărui regim climatic.

 

Alege pachetele Dacia pentru vizibilitate adaptate vârstei mașinii și programului de întreținere. Acestea includ verificarea elementelor cuprinse în programul de întreținere, folosirea de piese de origine și serviciile profesionale ale specialiștilor din rețeaua Dacia.

 

Dacia ta are mai mult de 4 ani?

Pentru avantaje suplimentare, alege pachetele de vizibilitate din gama economică! Optând pentru piese de schimb din gama alternativă, beneficiezi de aceeași fiabilitate și garanție ca în cazul pieselor de origine Dacia, perfect perfect adaptate mașinii tale. În medie, poți economisi până la 30%*, fără a face compromisuri în ceea ce privește siguranța.

* Față de costul pieselor de origine

Programează-te online

Nu mai aștepta!

Află mai multe despre serviciile de întreținere

Dacia - Sfaturi și recomandări

Idei simple și practice pentru o vizibilitate optimă

Sfatul nostru privind întreținerea lamelelor ștergătoarelor:

  • Clătește-le cu apă în mod periodic.
  • Folosește numai lichid special pentru spălarea parbrizului.
  • Schimbă-le în fiecare an la sfârșitul iernii.

 

Mai multe sfaturi și recomandări
Dacia

Pachete pentru întreținere Dacia

Află mai multe despre programele de întreținere personalizate în funcție de cerințele tale și de buget! Profită de toate serviciile de întreținere oferite (schimb de ulei, filtre etc.) la care poți apela atunci când dorești, fără a fi nevoie să cheltuiești în plus.

Programează-te online
Dacia - Garanție, asigurare, asistență

Garanție, asigurare și asistență

Dacia este alături de tine în orice situație.

Vezi toate pachetele
Prin continuarea folosirii acestui site ești de acord cu utilizarea de cookie-uri de către Renault Commercial Roumanie și partenerii săi în vederea îmbunătățirii conținutului și experienței pe site dar și pentru interacțiunea cu rețelele sociale | Modifică setările|Află mai multe