#SEZONULDACIA revine din această săptămână în showroom-urile Dacia din întreaga țară.

 

Aflată la cea de-a doua ediție, această campanie eveniment aduce beneficii exclusive și condiții avantajoase de finanțare, precum și oportunități unice pentru clienți de a descoperi și testa gama completă de modele Dacia.

 

De-a lungul mai multor săptămâni, clienții vor avea ocazia de a descoperi avantajele SEZONULUI DACIA 2024, inclusiv oferta specială pentru Sandero City, cea mai nouă versiune a modelului de oraș Dacia care poate fi achiziționată începând de la 8.900 de euro, TVA inclus.

 

Oferta este disponibilă prin intermediul programului Rabla și Dacia Finance, asigurând potențialilor clienți acces la un vehicul de oraș atractiv cu un preț imbatabil și condiții de finanțare flexibile.

 

Cei care apreciază performanța și fiabilitatea motorizărilor diesel vor putea profita de o ofertă avantajoasă pentru versiunea pe motorină a modelului Dacia Duster.

 

Un alt punct de atracție al campaniei îl reprezintă promoția dedicată modelului Dacia Spring, pentru cei care își doresc o soluție eco-friendly în materie de mobilitate.

 

Mai multe informații despre #SEZONULDACIA și ofertele speciale sunt disponibile în showroom-urile mărcii din toată țara.