Piese de schimb dacia recondiționate

Descoperă gama de piese mecanice recondiționate, certificate ca piese de origine.

Ce înseamnă piese recondiționate?

piese reconditionate dacia

O nouă alternativă: piesele recondiționate

Piesa recondiționată este o piesă de origine care a fost supusă recondiționării, urmând un proces riguros pentru a obține performanțe și fiabilitate identice cu cele ale pieselor noi.

 

Concepute special pentru modelele Dacia cu o vechime mai mare de 4 ani, piesele recondiționate reprezintă o ofertă alternativă, ce îți permite să economisești până la 30% din prețul de achiziție al unei piese noi, fără să fie necesar să alegi între preț și calitate.

 

Dacă optezi pentru schimbul standard, beneficiezi de o gamă de 15 familii de produse la preț redus.

O piesă recondiționată pentru o piesă uzată

Pentru a putea achiziționa o piesă recondiționată mai ieftină decât piesa nouă echivalentă, va trebui să cedezi piesa uzată.

 

În acest fel, se asigură continuitatea ciclului de producție al pieselor recondiționate, deoarece materia primă pentru realizarea de piese recondiționate este chiar piesa uzată.

 

Colectarea pieselor uzate se face prin intermediul rețelei noastre de reparatori autorizați.

 

Astfel, fără retur de Piese Uzate:

 

  • NU se pot produce piese recondiționate
  • NU se pot comercializa piese recondiționate

Care sunt avantajele pieselor recondiționate?

  • O solutie rentabilă: mulțumită unui cost adaptat la vârsta vehiculului, gama de piese recondiționate îți permite să ai grijă de mașina ta și să-i prelungești durata de viață.
  • O soluție garantată: Dacia oferă 12 luni garanție pentru piesele recondiționate.
  • O solutie ecologică: Procesul de recondiționare contribuie la protejarea mediului înconjurător prin reducerea cantității de deșeuri auto. Piesele recondiționate necesită o cantitate redusă de energie și materii prime.