Duster Mat Edition

Dacia Duster Mat Edition

Dacia dezvăluie la Salonul Auto de la Paris o versiune de colecție a modelului său iconic Duster.
Youtube este dezactivat. Permiteți cookie-urilor să acceseze conținutul video.

Design atractiv și echipare completă

Duster este dezvăluit într-o ediție de colecție "Mat Edition" cu un finisaj mat distinctiv, o premieră pentru marca Dacia.

 

Disponibil într-o singură configurație, Duster Mat Edition este propulsat de un motor Tce 150 cuplat la o transmisie automată cu dublu ambreiaj EDC. Acesta dispune de nivelul complet de echipare standard din gamă.

 

Doar 74 de exemplare Duster Mat Edition au fost disponibile în România, iar acestea au fost comandate exclusiv online pe site-ul vânzări.dacia.ro. În prezent nu mai este disponibil niciun exemplar Duster Mat Edition. 

 

Pentru mai multe detalii, urmăriți videoclipul de pe Facebook Live.

Descoperă Duster Mat Edition

Descoperă caracteristicile distinctive ale acestei versiuni unice a modelului Duster, o adevărată piesă de colecție pentru toți pasionații acestui model.

Vopsea mată

Vopseaua mată Comet Grey conferă Daciei Duster un aspect complet nou.

ELEMENTE DE DESIGN NEGRU

Jantele din aliaj negru de 17 inch, antena rechin și capacele oglinzilor retrovizoare negre lucioase contrastează cu vopseaua mată, subliniind și mai mult personalitatea acestei versiuni.

Echipare completă

La interior, Duster Mat Edition este complet echipat cu climatizare automată, Media Nav cu ecran tactil de 8", cameră multi-view și card "mâini libere".